Hoppa till sidans innehåll

Hemsidan under ny regim!

21 MAJ 2020 22:03
Hemsidan kommer äntligen få den kärlek den förtjänar och därmed även kunna hålla er uppdaterade!
  • Skapad: 21 MAJ 2020 22:03

Hej på er!

Från och med igår den 20/5-20 har jag, Josefina Holgersson, hand om hemsidan för Åsbo Ponnyklubb. Detta för att den behöver få lite kärlek och kunna hålla er uppdaterade precis som vår Facebooksida gör så fantastiskt!

Många av er vet vem jag är och vad jag har för olika roller inom klubben. Men för er som inte vet så har jag hållit på med hästar så länge jag kan minnas, inte aktivt hela tiden men de har alltid funnits vid min sida. Jag minns inte att ÅPK var min första klubb men det äär klubben som har mitt hjärta och stöd. Därför är jag även väldigt engagerad i vad som händer där.

Hästarna i mitt liv är två, Valira - en storhäst på 9 år från Litauen som tränas och tävlas i både hoppning och dressyr med ett litet halvt sikte på fälttävlan så småningom. I övrigt är målet främst att ta oss till MSV B dressyr med godkända resultat. Juliette IV finns också - en 22-årig envis liten gumma som numera är pensionär från tävlingslivet men har istället skolats om till körponny och tycker livet är härligt! Jullan och jag var väldigt aktiva under de sista åren av vår karriär tillsammans och lyckades ta vår (och min) första hopp-placering samt sätta rekord i både LC & LB med 71% resp. 70% och ett gäng placeringar följde med hem under det sista året.

 

Utöver att vara aktiv ryttare sitter jag även med i tävlingskommittén och försöker bidra med idéer och lösningar som gör att vi kan annorda våra fantastiska evenemang och tävlingar. Därför sitter jag även med i Ungdomssektionen som invald ordförande 2020, för att kunna se till att våra ungdomar kan ses och ha kul ihop. Ridsporten kan vara ganska ensam om man inte tränar i grupp och det är bland annat det vi vill motverka. Vi har även arrangerat aktiviteter där ikke medlemmar får lov att vara med och det har varit väldigt uppskattat av alla.

Vill ni komma i kontakt med mig - någonting som ska korrigeras på hemsidan, tas bort eller läggas upp - är det lättast att mejla på This is a mailto link (ange hemsidan som ämne) eller om ni skickar iväg ett meddelande på Facebook till mig!

Skribent: Josefina Holgersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Åsbo PK - Ridsport
Gunilla Persson, Gråmanstorp 1054
26491 Klippan

Besöksadress:
Gråmanstorp 1051 B
26491 Klippan

Kontakt:
Tel: 043510022
E-post: This is a mailto link

Se all info

Några av våra sponsorer

Solotec

Janker

Engelholmsglass

Rostfria svetsmontage

Treklövern

Bolist

Dogman logotyp

Sparbanksstiftelsen

Swedbank